Onze engagementen

Naast de overheid spelen we een sleutelrol in de kwaliteit van de voeding en de gezondheid van de consumenten. We zetten ons op verschillende niveaus in voor onze verantwoordelijkheid.

VOEDINGSBALANS

  • Op verzoek, recepten zonder glutamaat, smaakversterkers of conserveringsmiddelen en palmolie
  • Garantie van GMO-vrije producten en vlees zonder hormonen
  • Gecontroleerde zoutniveau
  • Zeer beperkt verzadigde vetten
  • Interne Diëtisten en voedingsdeskundigen
  • Respect van het National Health Nutrition Plan (PNNS)
  • Etikettering volgens de wetgeving

DUURZAAMHEID: MILIEU EN SAMENLEVING

  • Beperking van water- en elektriciteitsverbruik
  • Productie hernieuwbare energie via 1000 fotovoltaïsche panelen: 43 ton CO2 bespaard per jaar
  • Lange levensduur LED-lampen
  • Ultramoderne keuken met A +++ koel- en kookapparatuur
  • Energie-efficiënte opslag van voedingsmiddelen
  • Efficiënt transport voor minder CO2
  • Integratie, training en promotie van onze medewerkers
  • Werkvooruitzichten voor leerlingen en jobstudenten
  • Samenwerking met het dorp n° 1 Koningin Fabiola

VOEDSELVEILIGHEID

  • Strikte validatie van leveranciers in vleesproducten en agro-producten
  • Strenge eis voor traceerbaarheid en certificering
  • Rigoureuze controle van goederen
  • Dagelijkse producttests 
  • Geïntegreerd microbiologisch laboratorium
  • Beheersing van kook-, bereiding- en koeltechnologieën
  • Toepassing van HACCP-normen en IFC-voedselcertificeringen
  • Zeer strikte hygiënische en interne desinfectieplannen

HERKOMST VAN GRONDSTOFFEN

  • Gecontroleerde grondstoffen herkomst
  • Volledige traceerbaarheidprocess
  • Rigoureuze visuele en organoleptische controle van goederen
  • Bij voorkeur grondstoffen van lokale kanalen 
  • Bij voorkeur seizoens- groenten en fruit
  • Eerlijke en langdurige relaties met onze leveranciers
  • Handtekening van het dierenwelzijnshandvest

Ten dienste van uw activiteiten