Ons geschiedenis verhaal
Geboren door de fusie tussen de traiteurafdeling van Viangro, Belgisch ambachtelijk bedrijf en Divine Cuisine, traiteurbedrijf in de retailhandel, is Tastyfood een familiebedrijf gebleven ... en 100% Belgisch!
Van ultra-vers tot ultra-convienience
- 1996
-
CREATIE VAN "VIANGRO TRATEUR"
- een divisie die gecentreerd is rond een nieuw concept van ultraverse bereide maaltijden.
- 2005
-
CREATIE VAN DIVINE CUISINE
- Oorspronkelijk was deze keuken uit Geldenaken een spin-off in dienst van de Belgische grote distributie.
- 2010
-
FUSIE EN GEBOORTE VAN TASTYFOOD
- Na de fusie van Viangro en Divine Cuisine ontwikkelt de nieuwe culinaire atelier Tastyfood het ontwerpen van bereide maaltijden voor de Belgische markt.
- 2013
-
TASTYFOOD BREIDT HAAR ACTIVITEITEN UIT
- Tastyfood herdefinieert haar missie door zichzelf te positioneren als "The Biggest of the Smaller". Uitbreiding naar het segment van etnische bereidingen. Smaak is hierbij de hoogste prioriteit, waardoor dit zelfs een merksignatuur wordt. De keukens van Geldenaken en Anderlecht delen de activiteiten.
- 2014
-
INTERNATIONALE ONTWIKKELING
- Naast België richt het bedrijf zich ook op de Franse markt. 70% van de activiteiten is gericht op de Retail, 30% op de foodservice.
- 2015
-
TASTYFOOD VIERT HAAR 5 JAAR ACTIVITEITEN
- Het bedrijf bereikt zijn kruissnelheid, realiseert 15 miljoen euro omzet en heeft meer dan 60 werknemers, chef-koks, diëtisten, ervaren koks en keukenpersoneel. Dankzij een brede waaier aan smaken, laat TASTYFOOD de smaakpapillen van de consumenten steeds verder reizen.
- 2017
-
TASTYFOOD CONCENTREERT HAAR ACTIVITEITEN IN EEN NIEUWE KEUKEN
- Tastyfood centraliseert haar activiteiten op een site in Anderlecht in het hart van een gloednieuw keuken met hoogwaardige faciliteiten en technologieën. Rechtstreeks geassocieerd met Viangro, heeft het bedrijf alles wat nodig is om " full supplier " te zijn.