Onze oplossingen

Complete gerechten en maaltijdcomponenten

We bieden een breed en divers assortiment aan van bereide producten, maaltijdcomponenten (vlees, zetmeelrijke voedingsmiddelen of verschillende groenten) en individuele kant-en-klare maaltijden. U kunt daarom uw keuze maken in functie van uw organisatie (interne of externe keuken, dag of nacht, normale service of "op aanvraag", enz.) en uw technische mogelijkheden (keukenassemblage beschikbaar of niet, enz.).

Section 1 Image

Innovatie en R & D voor uw bereidingen

Met een investering van meer dan 8 miljoen euro in de renovatie van onze keukens, loopt ons culinaire atelier voorop in innovatie. Het gehele productieproces is zorgvuldig georganiseerd, van de selectie van grondstoffen tot verpakking en levering. We beschikken over een specifieke kooklijn voor geportioneerd vlees en vlees in saus, vacuüm verpakt. We gebruiken de Hot Fill technologie, die voor een langere houdbaarheid zorgt. Een ander innovatief voorbeeld is de Gyro Freezer, een versneller voor het koelen van voorgegaarde artikels om een betere versheid te garanderen. Geen innovatie zonder R & D. Ons creatieve team van koks, culinaire adviseurs, ingenieurs en marketingspecialisten bestudeert dagelijks de omgeving om adequaat te reageren op specifieke verzoeken en de nieuwste markttendensen.

Section 2 Image

Kwaliteit in focus

De garantie van de authenticiteit van de producten, het constante streven naar excellentie en de strikte naleving van de wettelijke vereisten vormt onze bedrijfsfilosofie. Omdat kwaliteit een tweerichtingsproces is, zorgen we ervoor dat al onze producten perfect traceerbaar zijn en op een rigoureuze manier worden opgeslagen. We gaan zelfs verder dan de voorgeschreven regelgeving. We controleren nauwgezet de goederen op het gebied van conformiteit, stabiliteit en hygiëne. Ons intern analyselaboratorium zorgt er dagelijks voor. We zetten de interne audits verder dan de wettelijke vereisten. We kunnen een boek schrijven over elk gegaard product, in termen van productiemodus, mogelijke allergenen of samenstelling. We nemen deze naleving heel serieus, wat resulteert in één van de hoogste beoordelingen (99,44%) bij de IFS FOO-certificering.

Section 3 Image

Easy Fresh Logistics: logistiek op maat

Onze logistieke afdeling is gespecialiseerd in het leveren van ultravers voedsel en voert een aangepaste route uit op alle gebieden van de logistiek: distributie, warehousing, crossdocking en picking. Dankzij een grondige integratie kunnen we ook zorgen voor de logistieke koppeling tussen uw bedrijf en meerdere producenten of tussenpersonen. Naast de bereide gerechten en componenten kunt u via onze e-commerce website ook uw vlees, vis, groenten en fruit bestellen U bestelt uw ultra-verse producten dus op één platform. Wij zorgen voor het gehele process, dit onder ideale omstandigheden en op tijd. Wat u de moeite van coördinatie en een berg administratief en logistiek werk bespaart.

Section 4 Image

Ten dienste van uw activiteiten