Onze markten

Tastyfood biedt een "op maat" offerte aan

Elke dag zetten al onze medewerkers zich in om aangepaste en duurzame oplossingen naar de verschillende markten te brengen. Innovatie vormt de kern van ons bedrijf om constant naar elk van onze klanten te luisteren en tegelijkertijd een vernieuwing van ons assortiment en onze recepten voor te stellen.

Voor de grote distributie

Onze culinaire atelier ontwerpt hoogwaardige bereide maaltijden voor de supermarkten. We gebruiken graag verschillende gerechten uit de hele wereld, nauwkeurig uitgewerkt in samenwerking met gerenommeerde chef-koks. Bij ons vindt U exotische smaken van Azië en Noord-Afrika, maar ook Italiaanse recepten worden bijzonder gewaardeerd. Ook onze traditionele gerechten van eigen streek hebben een belangrijke plaats. Enkele van deze gerechten werden toegekend door de beroemde Jury van Chefs en Sommeliers voor het International Taste and Quality Institute. We leveren in heel België, rechtstreeks in de winkels of op centrale. Ook op de Franse markt zijn we aanwezig.

Section 1 Image (Fr)
Section 1 Image (Nl)

Voor scholen

De school is de plek van kennis en wetenschap, en dit ook over voeding. Of het nu voor kinderdagverblijven, kleuterscholen, middelbare scholen of universiteitskantines is, we leveren tal van warme maaltijden en componenten voor onafhankelijke keukens. Onze ambitie is om elke leeftijdsgroep een uitgebalanceerd dieet aan te bieden, maar ook een brede waaier aan voedingsmiddelen te laten ontdekken. We zijn zeer alert op de voedingssamenstelling van de recepten, met aangepaste gewichten die het mogelijk maken voedselverspilling te voorkomen.

Section 2 Image

Voor commerciële en bedrijfsrestauratie

Voor bedrijfskantines, collectieve restauratie en fast-food restaurants bieden wij gezonde, aangepaste ingrediënten en componenten aan. We gaan mee met de ritmes en gewoontes van elke sector en aan de specifieke wensen van elke klant. Onze knowhow combineert aanpassingsvermogen, reactiviteit, een snel antwoord op zeer specifieke specificaties en staat garant voor voedselveiligheid, gebaseerd op goede productieprocessen en logistiek.

Voor de gezondheidssector

Voor mensen in verpleeghuizen of revalidatiecentra, alsook voor patiënten in ziekenhuizen maakt voeding deel uit van de kwaliteit van de zorg. Ons doel is om te voldoen aan de verwachtingen van elke gezondheidsvestiging volgens de voedingsbehoeften van elke patiënt met gevarieerde en aangepaste menu's. Om voedingskwaliteit te combineren met de smaak onderzoekt een speciaal R & D-team, onder leiding van een diëtist en projectmanager elk gerecht. Al onze gerechten en componenten voldoen aan de aanbevelingen voor collectieve restauratie en de strengste voedingsclaims.

Section 3 Image

Ten dienste van uw activiteiten